REASONS
TO CHECK-IN

Why work for data4

Onze mensen maken ons bedrijf. Als je wilt werken in een team van energieke, slimme en professionele mensen, dan zit je goed bij Data4. Onze cultuur is er één van passie, enthousiasme, motivatie en plezier. En daar zijn we trots op. Bij Data4 combineren we diepgaande kennis met positiviteit en prestaties. We investeren in onze mensen en hun loopbaan. We willen dat je groeit.

Only the best. Omdat we de beste willen zijn, selecteren we streng. Je mag dus best trots zijn als je bij deze club hoort. Je werkt voor toonaangevende organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren.

We willen dat je groeit. Projecten worden zorgvuldig toegewezen, zodat je werkervaring voortdurend uitbreidt. We blijven je prikkelen en we gaan voor de lange termijn-relatie. Wij zien het als een uitdaging om jou naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we je opleidingen, kansen en intensieve begeleiding.

Het draait bij ons niet alleen om hard werken. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals etentjes, borrels, karten, BBQ’s, bowlen. Of we drinken spontaan een biertje samen op vrijdagavond. We zoeken de juiste mensen voor de juiste job, die passen in onze Data4-cultuur. Wij willen je graag leren kennen.

ICT, MAAR DAN ANDERS!
KOM JIJ ONS TEAM VAN
ICT LOVERS VERSTERKEN?

‘Het klinkt vast cliché, maar
het lijkt alsof je bij Data4 bij een
familie hoort en niet bij een bedrijf.’

Igor (26), Local support engineer

‘Het leukste aan m’n baan is
de vrijheid om zelfstandig zaken
op te lossen en te beheren.’

Samir (36), Senior System Engineer

‘Bij Data4 werken zeer capabele
mensen. Je hebt hier echt profijt van
de kennis van je collega’s.’

Vincent (31), Senior System Engineer