WHEN WORK
IS A PLEASURE,
LIFE IS A JOY.

HOE MAAK JE EEN goede
eerste indruk?

Hier een aantal tips voor jouw
vliegende start.

Goede voorbereiding

‘Heb je onze website bekeken?’ zullen we altijd vragen. Bekijk ‘m dus voor ons gesprek.

Stel vragen

Wij zullen je het hemd van het lijf vragen. We willen alles van je weten zodat we zeker zijn dat je bij ons past. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde, Data4 moet ook bij jou passen. Schrijf gerust je vragen op zodat je ze tijdens ons gesprek niet vergeet.

CV

Op je CV zien we graag wat je allemaal gedaan hebt. Als je ergens vijf jaar gewerkt hebt, verwachten we meer dan twee regels toelichting.

Referenties

Goede referenties zijn nooit verkeerd, vertel ze ons. Wij vinden het fijn als we ook van een ander horen dat je bij ons past.

Kom op tijd

‘Als je niet op tijd kan zijn, kom dan te vroeg’ zeggen we altijd bij Data4.

Kleren maken de man/vrouw

Gewassen en gestreken vinden we netjes. We verwachten van een engineer niet dat ‘ie in pak komt, dat is dan weer overdressed.

Kernwaarden

Eerlijkheid, enthousiasme, vakmanschap en betrokkenheid zijn vereisten voor al onze medewerkers. Voldoe je aan deze eisen, solliciteer dan vooral. Dan is er voor jou altijd plek in onze herberg.

Sollicitatiegesprek

Vertel alles over je ervaringen op ICT-gebied, dat willen we graag horen. Vergeet niet ook de zaken die je naast je werk doet, zoals helpdesk van vrienden en familie, database van de voetbalclub, netwerk voor een LAN-party, etc. Vertel wat je weet, je zit met ICT-ers aan tafel.

Goede en slechte eigenschappen

Zorg dat je vooral je goede eigenschappen tijdens het gesprek etaleert.

ICT, MAAR DAN ANDERS!
KOM JIJ ONS TEAM VAN
ICT LOVERS VERSTERKEN?