WHEN WORK
IS A PLEASURE,
LIFE IS A JOY.

Welke stappen ga je
doorlopen

De gehele sollicitatieprocedure is
een zenuwslopend proces? Keep it cool!

1. Jij solliciteert bij Data4

Jouw CV wordt door ons in behandeling genomen en beoordeeld. Als we denken dat je CV voldoende aanknopingspunten heeft, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we ontdekken welk vlees we in de kuip hebben. Wij willen weten of je goed bij Data4 past, of je een aardige man/vrouw bent en of je geschikt bent voor de functie. Uiteraard is het de bedoeling dat jij ook ontdekt of Data4 bij jou past. Tijdens het gesprek gaan we in op je achtergrond, je opleiding en je ICT ervaring. Vinden we na het gesprek dat we bij elkaar passen, dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek.

3. Vervolggesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we al ontdekt dat we bij elkaar passen. In het vervolggesprek gaan we dieper in op de materie. Eén of meerdere collega’s schuiven aan bij het gesprek. Hebben we allemaal een goed gevoel en willen we graag dat je bij ons team aansluit, dan krijg je van ons een aanbieding in de vorm van een arbeidsovereenkomst.

4. Ondertekenen arbeidsovereenkomst

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden dan bespreken we dat samen. Als alles helder is en jij staat te trappelen om bij ons aan boord te komen, dan nodigen we je uit om de arbeidsovereenkomst te komen ondertekenen. Tijdens de ondertekening lopen we nog een keer samen door de overeenkomst en maken we afspraken over je eerste werkdag. Je gaat naar huis met een nieuwe baan en een Data4-welkomspakket.

ICT, MAAR DAN ANDERS!
KOM JIJ ONS TEAM VAN
ICT LOVERS VERSTERKEN?