automatisering vacatures ict vacature. Word lid van Data4 en ontdek de voordelen van leuk werk.

automatisering vacatures ict vacature


Welkom bij Data4!


Data4 is een ambitieuze club van toppers en aanstormend talent.Data4 is een organisatie met meer dan honderd medewerkers, met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Maastricht en binnenkort ook in Den Bosch.

Voor grote organisaties in Nederland verzorgen wij de tijdelijke inzet van IT- en Financial professionals en bieden wij diensten aan vanuit ons Service Delivery Center. Onze klanten zijn toonaangevende organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren.

Onze medewerkers zijn specialisten die goed opgeleid en gecertificeerd zijn op het gebied van de meest toonaangevende ICT- producten en standaarden zoals Microsoft, VMware, Citrix, ITIL en Prince2. Omdat wij er naar streven de beste in ons vak te zijn, hanteren we een strenge selectieprocedure. Maar wie eenmaal lid is van onze organisatie, kan gebruikmaken van ons uitstekende opleidingsbeleid. Daarnaast besteden wij heel veel aandacht aan lange termijn loopbaanbegeleiding.

Projecten worden, waar mogelijk, zorgvuldig toegewezen aan medewerkers die deze ervaring goed kunnen gebruiken voor hun verdere ontwikkeling. Op die manier blijven we groeikansen bieden waardoor onze medewerkers geen reden hebben ons te verlaten.